Valikoima – Telat

Telat

Kaksi laatutasoa: Super och Classic

Kuten uusien siveltimiemme kohdalla, olemme jakaneet ammattimaalareiden telat Super- ja Classic-laatutasoihin. Lisäksi korostamme nukan nimen tehdäksemme selväksi, että molemmilla laatutasoilla on erilaisia teloja, joilla on erilaiset ominaisuudet.

Super-telamme antavat erinomaisen lopputuloksen ja yhtä erinomaisen peittävyyden. Parhaan mahdollisen maalinnostokyvyn ja kapasiteetin ansiosta työnteko on tehokkaampaa. Super-telat soveltuvat kaikille maalityypeille, sekä vesi- että öljypohjaisille. Classic-telat ovat yleisteloja, jotka antavat hyvän peittävyyden ja lopputuloksen kaikenlaisissa maalausprojekteissa. Aivan kuten Super-telat, ne sopivat sekä vesi- että öljypohjaisille maaleille.

Lue lisää uusista telakategorioistamme:

Super

Telat

Classic

Telat

Super

Telat

KANGAS

Super-teloja on saatavana kuudella eri kuidulla eri pinnoille ja käyttötarkoituksiin sopivaksi. Kaikilla kuiduilla on paras mahdollinen maalinnostokyky ja kapasiteetti täydellisen lopputuloksen ja erinomaisen peittävyyden saavuttamiseksi.

Classic

Telat

KANGAS

Classic-teloja on saatavana kahdella eri kuidulla eri pinnoille ja käyttötarkoituksiin sopivaksi. Molemmilla kuiduilla on hyvä värinnostokyky ja kapasiteetti, mikä takaa hyvän lopputuloksen ja peittävyyden.

Symbolit

Telojen jakamisen uusiin laatutasoihin yhteydessä olemme myös valmistaneet uusia etikettejä. Etiketeissä on ohjaussymbolit, jotta löydät helpommin oikean telan tehtävään. Oikeassa yläkulmassa oleva pyöreä symboli osoittaa pinnan tyypin, jolle tela on tarkoitettu, ja telan nukan pituuden:

Low Pile Height
High Pile Height

Super-telojen etiketeissä on myös symbolit, jotka osoittavat lopputuloksen tekstuurin – sileä, keskikarkea tai karkea – sekä peittävyyden, kapasiteetin ja kulutuskestävyyden:

Smooth Texture
Medium Texture
Rough Texture
Medium Capacity
Microfibre
Good For Thinner Paint
Doors And Kitchen
Wall And Floor Paint
Outdoor
No Fibre Lost
For General Painting
Super Micmex

TUTUSTU MYÖS UUTEEN SIVELLINVALIKOIMAAMME

LUE LISÄÄ