Sortiment – Rollers

Rollers

Två kvalitetsnivåer: Super och Classic

Precis som med våra nya penslar delar vi nu in våra rollers för yrkesmålare i kvalitetsnivåerna Super och Classic. Dessutom lyfter vi fram vävnamnet för att tydliggöra att det finns olika rollers med olika egenskaper på båda kvalitetsnivåerna.

Våra Super-rollers ger överlägsen finish och ett lika överlägset täckresultat. Tack vare högsta möjliga färgupptagning och kapacitet gör de arbetet mer effektivt. De släpper heller inga fibrer, vilket gör att finishen blir helt perfekt. Super-rollers passar till alla sorters färg, såväl vattenbaserad som oljebaserad. Classic-rollers är allroundrollers som ger ett bra täckresultat och en bra finish i alla typer av måleriprojekt. Precis som Superrollers passar de både till vattenbaserad och oljebaserad färg.

Läs mer om våra nya rollerkategorier nedan:

Super

Rollers

Classic

Rollers

Super

Rollers

VÄV

Super-rollers finns med sex olika vävar för att passa olika ytor och användningsområden. Samtliga vävar har högsta möjliga färgupptagning och kapacitet, för perfekt finish och överlägset täckresultat.

Classic

Rollers

VÄV

Classic-rollers finns med två olika vävar för att passa olika ytor och användningsområden. Båda vävarna har god färgupptagning och kapacitet, för en bra finish och ett bra täckresultat.

Symboler

I samband med att vi delar in våra rollers i nya kvalitetsnivåer har vi även tagit fram nya etiketter med vädgledande symboler för att du enklare ska kunna hitta rätt roller till uppgiften. Den runda symbolen längst upp till höger anger vilken typ av underlag rollern är avsedd för samt rollerns vävlängd:

Low Pile Height
High Pile Height

Etiketterna för Super-rollers har även symboler som anger slutresultatets struktur – jämn, medelgrov eller grov – liksom täckresultat, kapacitet och slitstyrka:

Smooth Texture
Medium Texture
Rough Texture
Medium Capacity
Microfibre
Good For Thinner Paint
Doors And Kitchen
Wall And Floor Paint
Outdoor
No Fibre Lost
For General Painting
Super Micmex

UPPTÄCK ÄVEN VÅRT NYA PENSELSORTIMENT

LÄS MER