Valikoima – Siveltimet

Siveltimet

Kaksi laatutasoa: Super ja Classic

Olemme jo aiemmin jakaneet ammattilaisille tarkoitetut siveltimemme eri laatutasoihin. Uuden sivellinsarjan myötä tasojen määra on vähentynyt kolmesta (Basic, Elite ja Platinum) kahteen: Super ja Classic. Super-tasolta löydät ehdottomasti parhaat siveltimemme, kun taas Classic-tasolta edullisemmat, laadukkaat yleissiveltimet.

Super-siveltimemmem ovat korkealaatuisia, mikä tarkoittaa ylivoimaista kapasiteettia ja kestävyyttä yhdistettynä huolella valittuihin harjaksiin parhaan mahdollisen tarkkuuden, maalaustuntuman ja lopputuloksen saavuttamiseksi. Super-siveltimiä on kolme kategoriaa: Super Effective, Super Soft ja Super Special. Classic-siveltimemme ovat yksinkertaisempia yleissiveltimiä. Ne sopivat kaikenlaisiin maaleihin ja maalausprojekteihin.

Lue lisää uusista sivellinkategorioistamme:

Super

Effective

Super

Soft

Super

Special

Classic

Allround

Super

Effective

Super Effective-siveltimissä on jäykät harjakset ja ne sopivat erityisesti maalareille, jotka haluavat vankemman maalaustuntuman. Erinomaisen värinnostokyvyn ja optimaalisen värin levittämisen ansiosta on myös mahdollista maalata pidempään jokaisen kastelun välissä, ja näin ollen suorittaa maalaustyön nopeammin. Kaikki Super Effective-siveltimet ovat saatavana muovi- tai puuvarrella. Puuvarret ovat valmistettu FSC®-sertifioiduista puusta (FSC-C108031).

Katso koko Super Effective-valikoima

HARJAS

Jäykkä harjas suurella kapasiteetilla, erinomaisella nostokyvyllä optimaaliseen maalin levittämiseen. Tunnistat siveltimet mustien, harmaiden ja oranssien harjasten sekoituksesta.

VARSI

Erittäin kestävä muovi- tai puuvarsi tukevaan, mukavaan ja ergonomiseen otteeseen. Puiset varret on jatkettu mukavuuden lisäämiseksi ja ovat valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta (FSC-C108031).

Citation mark


Yleisesti suosin siveltimiä joissa on jäykkä harjas. Se helpottaa maalin levittämistä varsinkin karkeammille pinnoille, mikä säästää aikaa. Mutta kalusteisiin, ikkunakarmeihin ja vastaaviin vähemmän maalia vaativiin töihin valitsen joskus tarkkuuden ja joustavuuden vuoksi pehmeät harjakset. Pehmeät harjakset sopivat myös ruiskumaalattujen pintojen, esimerkiksi julkisivujen ja aitojen, jälkilevitykseen.

Daniel Thörnberg
Ammattimaalari ja koulutuspäällikkö
Anza Pro/Orkla House Caressa

Super

Soft

Super Soft-siveltimissä on pehmeät harjakset, joten ne ovat ilmeinen valinta maalareille, jotka haluavat pehmeämmän maalaustuntuman. Pehmeä harjas seuraa alustaa, mikä tekee värin jakamisesta helpompaa ja lopputuloksesta täydellinen. Kaikki Super Soft-siveltimet ovat saatavilla muovi- tai puuvarrella. Puuvarret on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta (FSC-C108031).

Katso koko Super Soft-valikoima

HARJAS

Pehmeä harjas suurella kapasiteetilla, erinomaisella maalinnostokyvyllä, joka seuraa alustaa, mikä helpottaa värin tasaista jakautumista ja täydellisen lopputuloksen saamista.

VARSI

Erittäin kestävä muovi- tai puuvarsi tukevaan, mukavaan ja ergonomiseen otteeseen. Puiset varret on jatkettu mukavuuden lisäämiseksi ja ovat valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta (FSC-C108031).

SUPER

SPECIAL

Super Special-siveltimet on kehitetty ja suunniteltu tiettyihin maalaustehtäviin, esimerkiksi yksityiskohtien maalaukseen. Tämä tarkoittaa, että jokaisessa siveltimessä on harjakset, helat ja varret, jotka on optimoitu tehtävää varten, joten ominaisuudet vaihtelevat siveltimien välillä. Mutta koska nämä ovat Super-kategorian siveltimiä, ne antavat aina täydellisen lopputuloksen.

Katso koko Super Special-valikoima

VARSI

Varsien muoto on sovitettu käyttötarkoituksen mukaan. Lattialakkasiveltimet ovat saatavilla muovivarrella. Muissa siveltimissä on puuvarret.

HARJAS

Jokaisessa Super Special-siveltimessä on ainutlaatuiset harjakset, jotka on suunniteltu erityisesti käyttökohteen mukaan.

CLASSIC

ALLROUND

Classic-kategoriamme sisältää edullisia yleissiveltimiä laadukkailla harjaksilla, jotka sopivat kaikentyyppisiin maaliin ja kaikenlaisiin maalausprojekteihin. Kaikissa Classic-siveltimissä on puuvarret, jotka on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta (FSC-C108031).

Katso koko Classic-valikoima

HARJAS

Laadukas synteettinen harjas, joka antaa hyvän lopputuloksen. Tunnistat siveltimet harjasten erottuvasta violetista väristä.

VARSI

Kestävä koivuvarsi. Varsi on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta (FSC-C108031).

SYMBOLIT

Jotta siveltimen valinta kaupassa olisi mahdollisimman helppoa olemme kehittäneet Super- ja Classic-siveltimillemme erottuvat etiketit. Näin on helpompi löytää sivellin, joka on laadultaan oikea tehtävään ja antaa samalla halutun maalaustuntuman. Siveltimien pakkauksissa on nyt myös symbolit, jotka osoittavat siveltimien ominaisuudet ja käyttöalueet sekä maalaustuntuman.

Quick sealer

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ KERTOO ENEMMÄN UUDESTA VALIKOIMASTA

MYÖS TELAMME ON JAETTU KAHTEEN LAATUTASOON

LUE LISÄÄ